Григор Димитров днес празнува своя 33-ти рожден ден и нямаше

...
 Григор Димитров днес празнува своя 33-ти рожден ден и нямаше
Коментари Харесай

Възраждането на Григор Димитров: Tennis TV посвети специално видео на българина за празника

 Григор Димитров през днешния ден чества своя 33-ти рожден ден и нямаше по какъв начин да бъде пропуснат от формалните медийни канали на ATP, които изрекоха своите най-хубави пожелания към една от огромните звезди на мъжкия тенис прз последното повече от десетилетие. От Tennis TV даже посветиха видео на първата ни ракета, което е озаглавено " The Resurgence of Grigor Dimitrov " (Възраждането на Григор Димитров).

Въпросният клип ни връща в края на предишния сезон, когато последователно родният ни представител стартира да подвига равнището, а първите фрагменти са от мача му с Холгер Руне в Пекин, който маркира първата топ 5 победа на българина от 2021-ва година насам. Впоследствие видеото ни напомня за похода на бившия  номер 3 до 1/2-финала в Шанхай и достигането му до до финала на Мастърса в Париж, като можем да се насладим на триумфите на Григор над тенисисти от ранга на Карлос Алакрас, Даниил Медведев, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас.

Кулминацията пък е обвързвана със завоюването на купата в Бризбейн от началото на актуалната година, която се явяваше първа за Димитров от 2017-та година насам, а най-после приключваме с похода към разногласието за трофея в Маями, където фокусът е върху постигнатите триумфи над Алкарас и Зверев, с чиято помощ нашият съотечественик откри назад място измежду международния топ 10.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР